CENA: 1050 - 1200 EUR za osobę (w zależności od opcji zakwaterowania) + koszty biletu lotniczego
I rata 60% pakietu wpłacane w EUR lub w PLN rozliczane po kursie sprzedaży ING BANK na dzień wpływu na konto + zaliczka na bilet lotniczy
II rata 40% pakietu wpłacane w EUR lub w PLN rozliczane po kursie sprzedaży ING BANK na dzień wpływu na konto
CENA OBEJMUJE:
- organizację wyprawy
- bilety lotnicze
- zakwaterowanie w Agriturismo Lupinati
- śniadania z lokalnych produktów przygotowywane wspólnie pod okiem mentorki Ewy
- kolacje (w dniu 4, 5 i 6)
- transport klimatyzowanym samochodem we Włoszech
- anglojęzycznego kierowcę-przewodnika po San Gimignano, Sienie i Florencji
- wycieczki po miastach San Gimignano, Siena i Florencja
- warsztaty kucharskie w tym zaopatrzenie we wszelkie niezbędne produkty oraz opiekę merytoryczną Ewy (w dniu 4, 5 i 6)
- ubezpieczenie podróżne
CENA NIE OBEJMUJE:
- lunchy
- kolacji w lokalnej restauracji w dniu 7
- napoi podczas lunchy i kolacji
- wydatków osobistych
- atrakcji fakultatywnych: warsztaty z Dario Cecchini, lokalnym mistrzem masarstwa (cena w zależności od ilości zainteresowanych uczestników)
- atrakcji fakultatywnych: zwiedzania winnicy + degustacja wina 60 EUR/osobę
GRUPOWA
8 DNI
GOTUJ Z NAMI W TOSKANII
OD:
1050 - 1200 EURO
+ koszt biletu lotniczego
INDYWIDUALNA
GOTUJ Z NAMI W TOSKANII
ZAPLANUJ INDYWIDUALNIE
INCENTIVE